96
11 shares, 96 points

آیا میدانستید با نصب برنامه فیک‌بوک ( که به صورت پیش‌‎فرض روی اکثر تلفن های هوشمند نصب شده است ) شما این اجازه را به فیس بوک میدهید تا مکان شما را به صورت دقیق رهگیری و اطلاعات آنرا جمع‌آوری کند .. این تنها در مورد فیس بوک نیست و شرکت‌های دیگر مثل گوگل نیز اطلاعات شما را جمع آوری میکنند .

تنظیمات تاریخچه موقعیت مکانی فیس بوک به صورت پیش فرض فعال می‌باشد و این برنامه مکان شما را در هر لحظه رهگیری میکند حتی زمانی که از برنامه و یا گوشی استفاده نمیکنید ..

با این حال میتوانید سرویس موقعیت مکانی را غیرفعال کنید ولی متاسفانه غیرفعال کردن این سرویس باعث سایر ویژگی‌های برنامه فیس بوک را مختل میکند .. یکی ویژگی مهم که با غیرفعال کردن این گزینه از دست میدهید امکان اشتراک گذاری مکان‌هایی بازدید شده با سایر دوستانتان است ..

اگر به حریم شخصی خود اهمیت میدهید و تمایل به حذف این گزینه دارید از این طریق اقدام کنید.

برنامه فیس بوک را باز کنید

گزینه تنظیمات را باز کنید ( ☰ )

گزینه Security & Privacy را انتخاب کنید

گزینه Manage your location settings را انتخاب کنید

Background Location را به Off تغییر دهید.

در صورت استفاده از تلفن های هوشمند اپل جای نگرانی نیست لذا سیستم عامل iOS توانایی حذف کامل دسترسی به سرویس مکان‌یابی ( Location Service ) را داراست و میتوانید این دسترسی را برای برنامه فیس بوک از طریق تنظیمات Location Services خود iOS غیر فعال کنید


واکنش شما به این مطلب چیست ؟

جالب جالب
6
جالب
خنده‌دار خنده‌دار
5
خنده‌دار
انزجار انزجار
3
انزجار
عجیب عجیب
2
عجیب
ناراحت ناراحت
2
ناراحت
بد بد
0
بد
باحال باحال
6
باحال
خوب خوب
5
خوب
ترسناک ترسناک
4
ترسناک

پیامی بنویسید

avatar