خانه مد لوکس Louis Vuitton تأیید کرده که اطلاعات مشتریانش در بریتانیا در جریان یک حمله سایبری افشا شده است. این اتفاق جدیدترین مورد از مجموعه حملات سایبری علیه برندهای بزرگ خرده‌فروشی لوکس در ماه‌های اخیر به‌شمار می‌رود.

این حادثه در ۲ ژوئیه ۲۰۲۵ رخ داده و منجر به دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مشتریان از جمله نام، اطلاعات تماس و سوابق خرید شده است. با این حال، شرکت تأکید کرده که هیچ‌گونه اطلاعات مالی یا بانکی به سرقت نرفته است.

این نشت اطلاعاتی توسط برند شاخص گروه فرانسوی LVMH در اطلاعیه‌ای به مشتریان آسیب‌دیده اعلام شد و تأکید کرد که “یک شخص ثالث غیرمجاز” به سیستم‌های بریتانیایی این شرکت نفوذ کرده است.

هرچند لوئی ویتون خاطرنشان کرد که اطلاعات پرداختی در امان مانده‌اند، ولی هشدار داد که داده‌های سرقت‌شده ممکن است برای فیشینگ، کلاهبرداری یا سایر فعالیت‌های مخرب مورد سوءاستفاده قرار گیرند.

در این اطلاعیه آمده است:

«با اینکه هیچ شواهدی مبنی بر سوءاستفاده از اطلاعات شما تاکنون وجود ندارد، احتمال حملات فیشینگ، تلاش برای کلاهبرداری یا استفاده غیرمجاز از داده‌های شما وجود دارد.»

لوئی ویتون طبق الزامات قانونی، موضوع را به نهادهای مسئول از جمله دفتر کمیسیونر اطلاعات بریتانیا (ICO) گزارش کرده است.

این نقض امنیتی، سومین حادثه سایبری طی سه ماه گذشته در میان برندهای تحت مالکیت LVMH است، که به الگویی نگران‌کننده از حملات سایبری به بخش کالای لوکس دلالت دارد.

تنها یک هفته پیش، شعبه کره جنوبی لوئی ویتون نیز با یک نقض امنیتی مشابه مواجه شده بود. همچنین در ماه می، برند مطرح Christian Dior Couture (دومین برند بزرگ LVMH) نیز قربانی حمله مشابهی شد.

این حادثه در شرایطی رخ داده که موج گسترده‌ای از حملات سایبری علیه خرده‌فروشان بزرگ بریتانیا در جریان است.

در ماه‌های اخیر، برندهای مشهوری مانند Marks & Spencer، Co-op و Harrods نیز مورد حمله قرار گرفته‌اند؛ برخی از آن‌ها ناچار شدند عملیات آنلاین خود را به‌طور موقت متوقف کرده یا دسترسی به سیستم‌هایشان را محدود کنند.

روز پنج‌شنبه، پلیس بریتانیا در رابطه با این حملات پیشرفت قابل‌توجهی داشت و چهار نفر را دستگیر کرد که با حملات علیه M&S، Co-op و Harrods در ارتباط بودند:

  • یک نوجوان ۱۷ ساله از منطقه West Midlands

  • یک مرد ۱۹ ساله اهل لتونی

  • یک مرد ۱۹ ساله از لندن

  • یک زن ۲۰ ساله از استافوردشایر

حمله سایبری به Marks & Spencer که در آوریل رخ داد، به‌شدت مخرب بود و باعث شد فروشگاه آنلاین این برند برای هفت هفته تعطیل شود.

در شهادتی در پارلمان بریتانیا، آرچی نورمن رئیس M&S، این حمله را «تجربه‌ای آسیب‌زا» توصیف کرد و افشا نمود که در همان بازه، دو شرکت بزرگ بریتانیایی دیگر نیز هدف حمله‌های سایبری قرار گرفتند، ولی آن را گزارش نکرده‌اند.

مجموعه این حملات، تهدید روزافزون مجرمان سایبری به عملیات خرده‌فروشی را نشان می‌دهد، به‌ویژه در زمانی که شرکت‌ها بیش‌ازپیش برای تعامل با مشتریان و فروش، به بسترهای دیجیتال وابسته شده‌اند.

در این میان، بخش کالاهای لوکس با پایگاه مشتریان باارزش و حضور گسترده در فضای دیجیتال، به‌عنوان هدفی جذاب‌تر برای هکرهایی که به‌دنبال داده‌های شخصی و تجاری حساس هستند، مطرح شده است.

تا لحظه تنظیم این خبر، لوئی ویتون پاسخی رسمی درباره اقدامات امنیتی بعد از حمله ارائه نکرده است.


دوست داشتید؟ لطفا با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

123
123 امتیاز

یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واکنش شما به این مطلب چیست ؟

جالب جالب
6
جالب
خنده‌دار خنده‌دار
6
خنده‌دار
انزجار انزجار
4
انزجار
عجیب عجیب
3
عجیب
ناراحت ناراحت
2
ناراحت
بد بد
1
بد
باحال باحال
6
باحال
خوب خوب
6
خوب
ترسناک ترسناک
4
ترسناک